Rólam

image

Üdvözlöm

tt nem gyorsan “teszik helyre” a gerincét, hanem egy önálló programot adok, mellyel hatékonyan fel tudja építeni a gerince stabilitását. Ez viszont idő és energiaigényes folyamat. Sokszor akár több hétig kell végeznie az autodekompressziós mozgássort.

Orvosi pályafutásom nagy részében hivatásos állományú betegek-katonák, tűzoltók, rendőrök-gyógyításával foglalkoztam. Ezeknél a betegeknél A gerincbetegségek megjelenése nagyrészt zsákutcát jelentett, ami az orvosi protokoll szerinti ellátás mellett is folyamatosan veszélyeztette a betegek karrierjét, munkaképességét. De a civil életben is jelentős kihívás a gerincbántalmak kezelése, hiszen három féle ember létezik, akinek van, akinek volt, akinek lesz gerincproblémája. Ezért választottam a ADT-t.

Hatékony, tudományos alapokra épül, az elváltozás okaira irányul. Beteg a partnerem, csak az ő tevékeny közreműködésével valósul meg a gyógyulása, azaz közösen oldjuk meg a problémát. Ami számomra még nagyon fontos, hogy minden esetben érvényesül egy régi orvosi elv (ami a mai beavatkozások túlnyomó részében már rég nem működik): Nil nocere, azaz, Ne árts! Tehát nagy hatékonyságú beavatkozás során sem veszélyeztetjük a beteget.